aply-mckp2.png

Alegem o soluție profesională și inteligentă pentru compania ta

Suntem o echipa de tineri talentați, cu experiență în creerea de platforme online și implementarea de priecte complexe, la cel mai ridicat nivel de siguranță, atât pentru clienții aflați în dezvoltare, cât și pentru clienții corporate. Dezvoltăm aplicații web, desktop și mobile, site-uri atrăgătoare și scalabile, ce se concentrează pe experiență utilizatorului, portaluri online custom și soluții e-Commerce.

Strategie rapidă

Construim aplicații cu o strategie bine stabilită de la începutul proiectului. Indentificăm, verificăm, comunicăm ideile create pentru o dezvoltare cât mai bună și de impact atât pentru businnesul tău cât și pentru clienții tăi

Dezvoltare agila

Dezvoltăm la fel de agil ca o căutare pe Google. Fiecare membru al echipe își cunoaște rolurile din faza de inițiere a proiectului că acesta să fie dus la capăt în cel mai scurt timp și cu rezultate cât mai satisfăcătoare.

Support și întreținere

Oferim pachete de întreținere de la verificare ocazională la extinderea caracteristicilor de conținut și la înbunătățirea promovării pentru ca site-ul tau să fie cât mai sus în căutări și pe placul internetului.

© 2019 Powered By