MOBILE APPS WHICH MATTER

De la strategia de afaceri la suportul permanent, oferim aplicații mobile care se încadrează în domeniul tău de afaceri. Fie că este vorba de serviciile integrate de dezvoltare iOS / Android sau de servicii de dezvoltare Flutter / React pe mai multe platforme, ciclul de viață al întregului tău produs ar putea să prospere.

Proiectăm servicii de dezvoltare a aplicațiilor mobile pentru iOS și Android. Dezvoltăm aplicații mobile native și cross-platform. Pentru a stimula descărcările, vă ajutăm să vă optimizați produsul pentru o mai bună clasare în App Store și Magazin.

Prin aplicațiile mobile iOS și ANDROID ajutăm la atingerea noii generații de utilizatori, dându-le acces facil la informații esențiale pentru ei. Aplicațiile mobile pot fi integrate cu aplicații web, putând astfel să profitați la maxim de avantajele interconectivității. Aplicațiile mobile pot fi folosite din variate motive cu aplicațiile web sau website-urile, acestea generând creșterea vanzarior sau activități operaționale.
Dezvoltăm aplicații mobile cu o metodologie bazată pe rezultat: o analiză în profunzime, un design ergonomic și o dezvoltare având la baza ultimele tehnologii în domeniu.

Procesele proiectului tău


01. Ideea sau conceptul de design

Începem implementarea conceptului de produs cu o etapă de planificare. Se compune din screening-ul ideii, cercetarea aprofundată a pieței, analiză strategiei de afaceri și brainstorming-ul unei propuneri de valoare.

02. Evaluare

Estimăm proiectul pe baza complexității sale, a numărului de ecrane, a personalului implicat și a termenelor limita.

03. Propunere

În acest stadiu, oferim o propunere sau mai multe propuneri (opțiuni) cu privire la modul în care vom rezolva problema ta de afaceri. Asta înseamnă că vei primi o propunere, cu termene limită stabilite, obiective clare și dezvoltare de aplicații mobile.

04. Proiectarea

Știm că utilizatorii tăi doresc rezultate la cerere. Ei doresc că aplicația ta să fie încărcată rapid și ușor. Prin urmare, oferim soluții cu un design unic cu economie de timp, simplificăm călătoriile utilizatorilor și minimizăm interacțiunile. Urmăm liniile directoare ale interfeței umane ale Apple și designul materialului Google.

05. Dezvoltare

La Sinergo, am pus o calitate prioritară a dezvoltării și a calității serviciilor. Astfel, în timp ce dezvoltăm aplicații mobile, ne concentrăm pe tehnologii specifice pentru a face produsul tău rapid, receptiv, scalabil, sigur și ușor de utilizat.

06. Testarea

Inginerii noștri de asigurare a calității lucrează sub un singur acoperiș cu managerii de produse, programatori și designeri. Ei efectuează testarea după finalizarea fiecărei etape, pentru a vă asigura că produsul tău este lipsit de bug-uri și că funcționează fără probleme.

07. A susține

Cooperarea noastră nu se încheie cu lansarea aplicației. Vei primi asistență tehnică și actualizări continue după lansarea produsului.

CONTACT

Alegem o soluție profesională și inteligentă pentru tine

© 2019 Powered By